Berichten van Leden

Expositie Woudkapel

De fotografie, keramiek en schilderijen van Annemieke Keijzer, Margreet de Vries en Cathy Worrell zijn t/m 20 mei te bezichtigen in de Woudkapel, Beethovenlaan 21 in Bilthoven. De Woudkapel is open op zondag tijdens de dienst en door de week tijdens activiteiten. Meer informatie over de expositie en de agenda van de Woudkapel is te vinden op www.woudkapel.nl
Kunstkring BeeKk

Drie deminsies in verbinding

Op vrijdag 16 februari 2024, 15.00 – 17.00 uur zal er de tentoonstelling 'Drie deminsies in verbinding' worden geopend. De tentoonstelling laat werk zien van Jits Bakker, zoon Tibo van de Zand en zwager Thomas Anton Geurts. De opening vind plaats in het gemeentehuis van De Bilt."
Kunstkring BeeKk

BeeKk in Beeld

Op 2,3 en 4 februari is er de jaarlijkse BeeKk in Beeld expositie. Een expositie met werk van tal van kunstenaars die aan kunstkring BeeKk zijn verbonden. De expositie vind plaats in het WVT gebouw, Tallinglaan 10, 3721 EA in Bilthoven"
Kunstkring BeeKk

Schoonheid van Imperfectie

Van 24 januari tot en met 7 april is er een expositie met werk van Kitty Korver te zien in Steede Hoge Woerd Hoge Woerdplein 1 3454 PB De Meern onder de titel ' Schoonheid van Imperfectie'"
Kunstkring BeeKk

Hoezo geen vrouwen in de kunst?

50 jarig-Jubileumexpositie 'Hoezo geen vrouwen in de kunst?' in Museum de Kantfabriek in Horst (Limburg). 50 vrouwelijke textielkunstenaars met o.a. het werk 'Grote groene Pluisjesschaal' van Kitty Korver"
Kunstkring BeeKk

Kitty Korver exposeert in
Museum Lunteren

Van 7 september tot en met 28 december is viltkunst van Kitty Korver te zien in Museum Lunteren samen met het werk van Marlies Jetses, keramiek."
Kunstkring BeeKk

Vlaggen

kunstexpositie “Vlaggen” is te zien vanaf 26 november tot 4 februari 2024. Het “vlaggenproject” is het vervolg van de expositie van ImSook You die in februari van dit jaar te zien was bij https://www.museumwarsenhoeck.nl/.
MUSEUM WARSENHOECK
Geinoord 11, 3432 PE Nieuwegein
Openingstijden:
Elke woensdag-, zaterdag- en zondagmiddag van 14:00 tot 16:00 uur
(Van 1 maart tot 1 november tot 17:00 uur)
Tel. 030 – 6050090 "
Kunstkring BeeKk

Corrie Schmelter exposeert

Vanaf 1 november tot 1 januari exposeert Corrie Schmelter in de galerie van de oud secretaris van kunstkring BeeKk Connie van Winssen, met sieraden en papierkunst. De galerie ligt aan de Dorpsstraat 220 in Scherpenzeel en is geopend op woensdag-, vrijdag- en zaterdagmiddag van 13 tot 17 uur. Connie exposeert er zelf ook evenal verschillende andere kunstenaars.
Kunstkring BeeKk

Kunst die troost

Van 28 oktober t/m 5 november 2023 is de tentoonstelling Kunst die Troost gratis te bezichtigen in de Centrumkerk, Julianalaan 42 Bilthoven. Er is werk te zien van Joke van der Molen, Helene Kalisvaart, Herman Gerritsen, Armien Visser, Flox den Hartog Jager, Kitty van den Heuvel, Peter van der Krogt, Mieke Wolthers, Mirjam Roest, Gre Verhoef en Tine Vinke. Voor meer info zie pgbilthoven.nl "
Kunstkring BeeKk

Kunstgang expositie

Verlengt tot 17 november!
Op 6 oktober exposeren 30 BeeKk-leden in een groepstentoonstelling in De Kunstgang van het Gemeentehuis te Bilthoven, ieder met 1 kunstwerk van 30x30. Dat alles is te zien van 3 - 27 oktober 2023. De feestelijke opening is op 6 oktober om 16.00 uur. Iedereen is welkom.
Kunstkring BeeKk

Claire van Lierop exposeert bij het RIVM

Van 13 oktober-29 november 2023 exposeert Claire van Lierop bij het RIVM met ruim 30 foto's in de grote expositieruimte beneden en op de 1e verdieping met 2 kleine series. Er is een opening voor mensen die alleen op uitnodiging -via Claire- 'binnen komen’. Daarna kan ze dit nogmaals herhalen. Dus laat haar weten als je hiervan gebruik wil maken!
Kunstkring BeeKk

Mi Art Event

Het aankomende Mi Art Event zal dit keer gedurende twee weekenden plaatsvinden namelijk op zaterdag 30 september & zondag 1 oktober en zaterdag 7 & zondag 8 oktober van 11.00 uur tot 17.00 uur. De benedenwoning en de tuin op de Dolderseweg 112 ('t oude postkantoortje) in Den Dolder zullen omgetoverd worden in een unieke galerie.
Een grote diversiteit aan kunstwerken van verschillende kunstenaars zullen geëxposeerd worden:
 • Bas en Nicole Berkelmans: cortenstaal muurobjecten
 • Margriet Blom: keramiek
 • Annelies Deutekom: steengoed beelden
 • Babette Degraeve: bronzen beelden
 • Yvonne Jochems: schilderijen
 • Mark van Kuppevelt: bronzen (tuin) beelden
 • Mainkunstenaars: stalen & bronzen muur sculpturen
 • Inge Peeze: schilderijen
 • Mirande Waterlaat: schilderijen en beelden
 • Wilhelmina: sieraden
 • Marcel Witte: gicleés
 • Yvon van Wordragen: bronzen (tuin) beelden

Op alle dagen zal Wijnhandel Verhaar een wijnproeverij verzorgen vanaf 14.00 uur. U bent van harte welkom! kunst is emotie, kom het beleven!
Hartelijke groet,
Mirande Waterlaat
Kunstkring BeeKk

Flox den Hartog Jager exposeert bij Kunstenaarscollectief StiQS

Een expositie van Kunstenaarscollectief StiQS met: Teuny Bakker, Saskia Beentjes, Gonny de Bekker, Flox den Hartog Jager, Klara van Langevelde, Marga Lansink, Nettie Ploeg, Marieke Steenhorst, Astrid Streng. Zij nodigen u van harte uit voor hun tentoonstelling op 23 & 24 september 12-18 uur in Galerie de Lange Brug. Lange Brug 39 Leiden www.stiqs.nl Onderdeel van de Kunstroute Leiden 2023 https://www.lakenhal.nl/kunstroute
Kunstkring BeeKk

Werk van Kitty Corver te zien in de BeeKk expositie De Kunstgang

Als je een van haar nieuwste werkjes live wilt zien, en haar ook wilt ontmoeten, kom dan vooral naar de feestelijke opening op 6 oktober om 16.00 van de Expositie van kunstkring Beekk in het gemeentehuis van De Bilt. Van elk lid van Beekk is een werk te zien en Kitty hoopt er ook aanwezig te zijn.
Meld het s.v.p. even aan Kitty, als je komt! kittykorver@gmail.com
Kunstkring BeeKk

Werk van Betty Alink te zien in Art expo at the Beach Texel

Art expo at the Beach Texel’ is een gezellig kleinschalig evenement. De naam zegt het al, een expositie op het strand bij het dorp De Koog. Verschillende kunstwerken van verschillende kunstenaars worden geëxposeerd in de strandhuisjes Noorderbad Paal 20. Alle kunstwerken zijn te koop en de kunstenaars zijn aanwezig om te kunnen vertellen over hun kunstwerken. De expositie is gratis te bezoeken en kan worden gecombineerd met een bezoek aan het strand. Voor meer info:www.dutch-art-expo.com
Kunstkring BeeKk

Angelique Holter exposeert in slot Zeist

Tot eind oktober is er weer een jubileum expositie van stichting KUBES met werk van blinde en slechtziende kunstenaars in slot Zeist.
Evenals vijf jaar geleden exposeert Angelique Holter nu ook weer mee met drie beelden.
Op zaterdag 14 en zondag 22 oktober zal ze ook als suppoost aanwezig zijn en tekst en uitleg geven aan bezoekers.
Verder informatie kun je vinden op de site van Kubes en in deze flyer."
Kunstkring BeeKk

Marjan Nachtegaal exposeert in galerie forma-aktua

Vanaf 10 september tot en met 8 oktober exposeert Marjan Na htegaal in galerie forma -aktua in Groningen. Op 10 september is de opening en op 24 september is er een greet en meet met de kunstenaars."
Kunstkring BeeKk

Kunst op stand

Kunst op Stand , Een expositie in de Koninklijke Garage van paleis Soetsdijk, met onder andere de BeeKk leden Eefje van de Braak en Trudie van Haaster"
Kunstkring BeeKk

Inge Peeze: Eindexamen expositie Klassieke academie.

Beste kunstenaars,
Hierbij laat ik jullie weten dat ik recent ben afgestudeerd aan de Klassieke academie voor Beeldende Kunst in Groningen!
Daarmee is een droom werkelijkheid geworden. Ik kijk terug op 5 intensieve jaren die mij heel veel gebracht hebben. En ben er nu helemaal klaar voor om uit te vliegen in de kunstwereld!

Iedereen is van harte uitgenodigd om mijn werk te bekijken tijdens de Eindexamen expositie Klassieke academie..

Wanneer: van 5 juli tot en met 23 juli
Waar: Kunstlievend Genootschap Pictura
Adres: Sint Walburgstraat 1 in Groningen

Voor meer informatie kijk nabij het expositie overzicht op mijn nieuwe website: http://www.ingepeeze.com.

Ik weet het, Groningen is wat ver. Voor de meesten. Daarom ben ik ook op zoek naar betaalbare maar toch kwalitatieve expositieruimte in de nabijheid van Bilthoven om mijn eindexamenexpositie ook dicht bij huis te organiseren.
Als iemand tips voor mij heeft dan zijn die van harte welkom!

Feedback en reacties zijn welkom!

Met vriendelijke groet,
Inge Peeze"
Kunstkring BeeKk

Kitty Korver exposeert in de prachtige stad Deventer

Sinds enkele jaren woon Kitty Korver bij de prachtige stad Deventer, waar ze nu ook mag exposeren:
11 mei t/m 4 juni 2023
Galerie DNA
Golstraat 9
7411 BN Deventer
Nederland
info@galeriedna.nl
www.galeriedna.nl
+31630 176113
Kunstkring BeeKk

IWS Holland organiseert de Internationale Masters of Watercolor 2023.

IWS Holland organiseert de Internationale Masters of Watercolor 2023.
Locatie: Ars Aemula Naturae,
Pieterskerkgracht 9a, 2311 SZ Leiden.
27, 28 en 29 mei (Pinkster weekend)
2, 3 en 4 juni en 9, 10 en 11 juni.
Openings tijden van 10.00 tot 17.00 uur en tijdens de museum nacht (3 juni). Toegang is gratis.
Informatie over diverse workshops in het Pinksterweekend waar men zich voor kan aanmelden bij ingevanelst@gmail.com
Professionele Masters geven workshops. Uniek in Nederland! Een hele dag les! 15 Personen per workshop. Kosten €70,— per workshop.
Niet vaak is er zo een unieke mogelijkheid om een internationale aquarel expositie te bezoeken.
Ca 60 Masters uit binnen en buitenland exposeren er een aquarel. Een breed scala aan onderwerpen en technieken is er te zien. Naast de workshops zijn er gratis
demonstraties en lezingen.
Meer informaties te vinden op: Facebook: Masters of Watercolor 2023
Kunstkring BeeKk

Kunstroute 2023

Jaarlijks organiseert BeeKk een kunstroute. Daarbij stellen een groot aantal kunstenaars hun atelier open en exposeren hun werk en dat van mede kunstenaars. In 2023 zal deze kunstroute op zaterdag 3 en zondag 4 juni plaatsvinden.
Klik hier voor de folder.
Kunstkring BeeKk

Elisabeth Copijn exposeert in Den Dolder.

Geexposeerd worden schilderijen in gemengde technieken, sculpturen, keramische vazen en schaalplastieken. Feestelijke opening op zaterdag 6 mei 14:00 met muzikale omlijsting van Dolph Paulsen. Adres: Gehoorzaal P’Arts Vijverhof 41 Den Dolder. Dolderseweg, afslag Reinaerde / Altrecht.
Kunstkring BeeKk

Trudy van Haaster exposeert in Kunst aan de Lek

Werk van o.a. Trudy van Haaster is te zien bij Kunst aan de Lek. Lekdijk-Oost 19 3961 MB Wijk bij Duurstede
Kunstkring BeeKk

Bram Dolman exposeert in Muiden

In de maanden maart t/m mei exposeert Bram Dolman met schilderijen van Muiden in het Muizenfort, Vestingplein 1 te Muiden. Als oud inwoner van Muiden en lid van de Historische Kring Stad Muiden was dit altijd al zijn wens. Openingstijden: op werkdagen tijdens kantooruren, zaterdag van 11.00 tot 13.00
Kunstkring BeeKk

Willy Roggeveen exposeert in gallerie Schoutenstraat 10 Utrecht

Willy Roggeveen toont haar werk tijdnes de expositie 'Kunstwolk' in gallerie Schoutenstraat 10. De expositie is te zien vanaf 18 april tot en met 26 april. De openingstijden zijn van 12:00 tot 18:00 "
Kunstkring BeeKk

Mi art event

Mi art event, op 25 en 26 maart. Dolderseweg 112, Den Dolder. Openingstijden van 11:00 tot 17:00"
Kunstkring BeeKk

Nahamaha. Een stripboek door Hasker Brouwer

De eerste week van maart was een bijzondere week voor BeeKk lid Hasker Brouwer.Hij is die week begonnen met het uitgeven van zijn eigenstripboek. Vorig jaar begon hij als zelfstandig ondernemend illustrator, met als doel om ook meer tijd te hebben om vrij werk creëren. Uit een van die werken kwam het stripboek "Nahamaha". Een verhaal over een eigen geschreven mythe, waarin tekst en beeld steeds meer uit elkaar lopen en de lezer voor zichzelf moet kiezen wat nu waarheid is en wat niet.
Hij heeft besloten om een eigen uitgeverij te starten en het stripboek zo zelf uit te geven. Hoewel hij eerst wat uitgeverijen had benaderd, kwam hij al snel tot de conclusie dat het veel leuker zou zijn om alles zelf te regelen. Dus drukkerijen zoeken, ISBN nummer regelen, webshop bouwen en ook winkels binnen lopen met de vraag "kan mijn boekje hier straks liggen". Erg uniek en leuk!
Mensen die een exemplaar willen aanschaffen, kunnen dat doen via zijn eigen webshop: https://pareidolie-publishing.eu/product/nahamaha/
Kunstkring BeeKk